domingo, 12 de febrero de 2017

VIDEOREPORTATGE PROMOCIÓ BATXILLER



2.DESCRIPCIÓ DELS PROGRAMES UTILITZATS:

OPENSHOT:

OpenShot Vídeo Editor és un editor de vídeo no lineal de codi obert programat en Python, GTK, i el framework MLT. El projecte va ser iniciat a l'agost de 2008 per Jonathan Thomas, amb l'objectiu de proveir un editor de vídeo gratuït, robust i fàcil d'usar per a la plataforma GNU/Linux.



FOTOMIX:

FotoMix és una utilitat gratuïta per editar fotos i manipulació d'imatges digitals. Disposa d'una interfície intuïtiva, que permet obtenir els resultats desitjats en uns senzills passos i amb un alt nivell de qualitat. 


MOOVLY:

Moovly es un editor de video online que dispossa de moltes utilitats per a fer un video mes entretingut


Resultado de imagen de MOOVLY


3. VALORACIÓ DELS PROGRAMES UTILITZATS:

OPENSHOT: És un programa molt sencill d'utilitzar però ens ha portat molts problemes perquè es tancaba asoles. 

MOOVLY: És un programa per a fer videos molt sencill d'utilitzar i ens ha sigut facil fer-ho.

FOTOMIX: Al ser un programa que ja habiem utilitzat ens ha resultat facil, l'hem utiliztat per a llevar-li el fons a algunes fotos.

4. VALORACIÓ DEL TREBALL:

El treball ha sigut una molt bona idea perque no hi ha millors persones per a promocionar un col·legi que les persones que han estudiat tota la vida en ell. M'ha agradat fer-ho perque ha sigut molt entretingut. Vam elegir batxiller perque havien alguns companys del grup que soles havien fet batxiller açi aleshores vam elegir aquesta opcio per a que els resultara mes sencill.

5. DIARI DE SESIONS:

Vam començar el treball a principis de gener, vam començar a grabar als alumnes a les seues clases i despres vam demanar voluntaris per a grabar-los dient "Jo soc de salesianes". Quan ja teniem tot el material que voliem vam començar a montar el video amb les aplicacions Moovly



 i OpenShot, amb aquesta última tinguerem molts problemes perque no poguerem fer un muntatge que voliem fer, es tancaba la pagina cada vegada que portabem un tros del video muntat i finalment desidirem no fer-ho d'xa manera. 


El treball el tinguerem que entegar el 13 de febrer.

6.
6.1.
  • Components del grup: César Crespo, Nestor Mirabet, Gabriel García, Jason Berrones, Ana                                            Marqués.
  • Valoració del grup: Tots el components del grup em treballat per igual, uns hem participat mes                                   a l'hora de grabar els videos i altres a l'hora de montar-ho tot.
6.2
MÚSICA: Bricomania

6.3. EL NOSTRE VIDEO: Duració: 4'02 min.


No hay comentarios:

Publicar un comentario