lunes, 15 de mayo de 2017

SCRATCH




1. CONDICIONS DEL TREBALL:

  1. Primers Exercicis.
  2. Segons Exercicis.
  3. Tercers Exercicis.
  4. Quarts Exercicis.
  5. Quints Exercicis.
2. DESCRIPCIÓ DELS PROGRAMES UTILITZATS.

Scratch és un llenguatge de programació visual desenrotllat pel MIT Media Lab.1 Scratch és utilitzat per estudiants, acadèmics, professors i pares per a crear fàcilment animacions, jocs (també educatius) i interaccions etc. Per a les escoles es converteix en una oportunitat per a ajudar els estudiants en el desenrotllament d'habilitats mental per mitjà de l'aprenentatge de la programació sense necessitat de saber del programa. Les seues característiques lligades al pensament computacional han fet que siga molt difós actualment en l'educació de xiquets, adolescents i adults.



3. VALORACIÓ DEL PROGRAMA.
El programa ha sigut molt sencill d'utilitzar ja que et dona les instruccions de com fer moltes coses. No és un programa que de primera vista semble molt dificil. Et dona moltes animacions i això ha facilitat el nostre treball. Li done un 8/10.

4. VALORACIÓ DEL TEBALL PROPOSAT:
Aquest treball m'ha agradat molt perque no era un soles treball, eran molts i això fa el treball més amé. El treballar asoles ha sigut bo perque no hi habia que estar pendent dels companys.

5. DIARI DE SESIONS:
Vam començar aquest treball despres de falles.
Els primers dies vam practicar amb 5 exercicis per a saber com funcionava aquesta aplicació.
Quan ja sabiem com funcionava tot començarem a fer el exercicis que ens anaven manant. En cada exercici aprenies a fer una cosa nova. Al primer segon li teniem que manar al gat que fera un triangle.

Al tercer exercici el gat tenia que fer una casa.


Al quart exercici la persona tenia que creuar el carer quan el semaforo estiguera en verd.


Al quint exercici el gat te que anar desde ma casa fins al colegi


Al sext teniem que fer una pecera y que els peixos es mogueren.


Al septim exercici teniem que montar una historia amb diferents personatges i diferents fondos.


Aquest és un exercici extra que vam fer les persones que habiem terminat el exercici set abans d'hora.


Al huite exercici teniem que tindre una conversació amb el gat que ell ens contestara.


Al nove exercici el gat ens tenia que preguntar la altura i la base del triangle, nosaltres li teniem que dir numeros i ell fa el rectangle i et diu el area i el perimetre del rectangle.


al decim teniem que fer un laberint, l'aranya tenia que aplegar al final del laberin però primer te que hagafar la fruita, cada fruita suma 5 punts però si toca les pareds desconta 1 punt.


I a l'ultim exercici teniem que fer una conversació entre dos persones, una pensa un numero i l'antra el te que endevinar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario